Chargement en cours…

logo Attijatiwafa Bank

Attijariwafa bank, au service de ses clients
Attijariwafa bank, la banque
AU SERVICE DE SES CLIENTS

BELANGRIJKE INFORMATIE - COVID-19

COVID-19

In het licht van de gezondheidssituatie wil Attijariwafa bank Europe haar volledige solidariteit betuigen en doet ze haar uiterste best om u bij te staan en de kwaliteit van haar dienstverlening zo goed mogelijk te behouden. Alle teams worden gemobiliseerd om een maximale continuïteit van de dienstverlening aan onze klanten en partners te garanderen.

Om de gezondheidsrichtlijnen te respecteren en om u in staat te stellen uw verplaatsingen te beperken, nodigen wij u uit om voorrang te geven aan onze communicatiekanalen op afstand:

  • Neem contact met ons op:

    Telefonisch: 078 15 11 54*

    Per e-mail: InfoBoxBE@attijariwafa.net

  • Meld u aan op uw klantenpagina e-Attijari of Attijarinet om uw belangrijkste verrichtingen online uit te voeren: raadpleging van uw rekeningen, overschrijvingen, overdrachten...

De meeste van onze filialen blijven open met uitzonderlijk aangepaste openingsuren om antwoord te kunnen bieden op dringende gevallen die niet vanop afstand kunnen worden behandeld en onze geldautomaten zijn toegankelijk. De toegang tot de kantoren zal worden beperkt en strikt worden gecontroleerd om te voldoen aan de gezondheidsvereisten. Zo zal er een schifting gebeuren bij de ingangen van de kantoren om alle groepvorming of nabijheid van minder dan een meter te vermijden.

U vindt de openingstijden en contactgegevens van uw dichtstbijzijnde kantoor via deze link hier

Wij danken u voor uw loyaliteit en vertrouwen, zorg goed voor uzelf en uw dierbaren.

Met vriendelijke groet,

Attijariwafa bank Europe

*Tarief van een vaste of mobiele telefoon, variabele kosten afhankelijk van de telefoonmaatschappij