Ontvang al ons nieuws!
Schrijf u snel in voor onze webmeldingen, zodat u geen enkel goed plan mist. U wordt gewaarschuwd zodra er nieuws online staat.
Nee Ja
Skip to content
Attijariwafa bank Europe
DIEN EEN KLACHT IN

DIEN EEN KLACHT IN

Wilt u een klacht indienen? De klantenservice van Attijariwafa bank Europe besteedt bijzondere aandacht aan uw opmerkingen. Elk van uw klachten is een kans om onszelf te verbeteren.

STAP 1. NEEM CONTACT OP MET UW AGENTSCHAP

Uw adviseur is uw bevoorrechte gesprekspartner, informeer hem eerst en bij voorkeur schriftelijk. Als hij zelf geen antwoord kan geven op uw vragen en/of oplossingen voor uw problemen, kunt u contact opnemen met de Directeur van uw agentschap. We verbinden ons ertoe om binnen een termijn van maximaal 1 maand (of binnen 15 kalenderdagen in het geval van betalingsdiensten) te reageren, vanaf het moment dat de klacht is ingediend bij een agentschap dat u onmiddellijk een ontvangstbevestiging moet geven.

 

Hier vindt u de contactgegevens van uw agentschap

STAP 2. NEEM CONTACT OP MET HET CUSTOMER RELATIONS CENTER

Heeft u ondanks onze inspanningen geen tevredenheid verkregen? U kunt contact opnemen met het Customer Relations Center door te bellen naar 02250 02 93 (prijs vanaf een vaste of mobiele telefoon, kosten variëren afhankelijk van de telefoniste) of door een e-mail te sturen naar de afdeling Customer Relations: customer relations-belgique@attijariwafa .netto: relations-clients-belgique@attijariwafa.net

 

Of met een brief naar het volgende adres:

Attijariwafa bank Europe
128, Boulevard Maurice Lemonnier
1000 Bruxelles

 

U ontvangt binnen maximaal 5 dagen na ontvangst een bevestiging dat uw klacht wordt behandeld. Als onderzoek nodig zou zijn, ontvangt u het definitieve antwoord binnen een termijn van maximaal één maand (of binnen 15 kalenderdagen in het geval van betalingsdiensten) vanaf de ontvangst ervan, op voorwaarde dat de klacht volledig is (documenten die nodig zijn voor de gedetailleerde analyse van de klacht) en nauwkeurig (bijvoorbeeld type operatie, product/dienst, bureau waarop de klacht betrekking heeft, datum, etc.)

 

Als een reactie binnen een maand niet mogelijk is, wordt u geïnformeerd over de termijn waarbinnen een reactie kan worden verwacht.

 

Stap 1 en 2 mogen in ieder geval niet langer duren dan twee maanden.

STAP 3. GEBRUIK BEMIDDELING

Blijft uw geschil bestaan ondanks uw gesprekken met uw bureau en vervolgens met de afdeling Customer Relationship Management? Gaat het om bank- en financiële diensten of producten die worden aangeboden door Attijariwafa bank Europe? U kunt gratis in beroep gaan bij de Ombudsman van de betrokken sector.

 

Uw klacht betreft een bankproduct? Dien uw dossier schriftelijk in op het volgende adres:

 

Ombudsman
North Gate II – Boulevard du Roi Albert II 8, bte 2
B-1040 Bruxelles
Telefoon: +32 2 545 77 70
Fax: +32 2 545 77 79
E-mail : ombudsman@ombudsfin.be
Web : http://www.ombudsfin.be

 

Gaat uw klacht over een verzekeringsproduct? Dien uw dossier schriftelijk in op het volgende adres:

 

Ombudsman van de verzekeringen
Square de Meeûs 35
B-1000 Bruxelles
Tél: 02 547 58 71
Fax: 02 547 59 75
E-mail : info@ombudsman.as
Web : http://www.ombudsfin.be

LATEN WE SAMEN VERDER GAAN

Back To Top